Diskutere kles-design

 • -

Diskutere kles-design

Category : Uncategorized

Når en ikke er interessert i design av mannfolkklær er en kanskje heller ikke interessert i design i det hele. Interesse og engasjement for design henger gjerne sammen. Og det er lite interesse for design i Norge når det gjelder klær for menn og inne mange områder når det gjelder industridesign. Kanskje burde morgendagens klær for menn designes av industridesignere.
eg ser verken på deg eller ande som slasker, men klær bør være i utvikling. Det er ikke mye utvikling å bære den samme skjortedesign i 2009 som de gjorde på 1930 tallet.

Jeg vil påstå at de fleste menn i Norge i dag er fullstendige bevisstløse når det gjelder up to date klær. De fleste kler seg slik andre gjør uten tanke på utvikling. På den annen side vitsen med å diskutere kles-design er ikke at eldre design holder mål, men å strekke seg etter utvikling. Det blir ingen utvikling når en tar det standpunktet at jeg er fornøyd med det jeg får i dag.
Hvis du for eksempel ser på klærne til dressmann så er de nesten som papirklær å regne om du forstår hva jeg mener og svært tradisjonelle uten tanke på ny utvikling. Tror du hat morgendagens klær kommer til å se ut som de gjør i dag? Det tror ikke jeg, det kommer forandring jeg vet ikke når.


Mer mote

Lampan

Uanset behov og smag skal du nok finde din nye bordlampe her

Olka sportreiser

Bestill vår kjente og meget populære fotballreiser til hele verden på OLKA.se

Kategorier

 • Dior «Skyline» med prikker!
  Søndager er det som regel rolig og fredelig – en perfekt dag for å pusle med litt neglelakk.  Nå er det jo på tide å se på alle de fine høstfargene som har kommet, og de man har fra før… Jeg tok frem Diors «Skyline» i dag, fra høstkolleksjonen «Skyline» som jeg har skrevet om […]
 • Høstmakeup og høstneglelakk 2016: Dior «Skyline» Collection
  Høstmakeup-kolleksjonen fra Dior har så mange godbiter å by på at det rett og slett er vanskelig å vite hvor jeg skal begynne!  This fall, Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup, has imagined a beauty look that plays with shadow and light as he celebrates the daring Dior woman driven to experiment; […]
 • Vårneglelakk 2016: Zoya Petals Collection
  Det var en tid da jeg forsøkte å skrive anmeldelser av alle nye neglelakk-kolleksjoner fra de merkene jeg likte best. Nå er det en for stor oppgave for meg, og det blir dessuten veldig mange neglelakk-innlegg av det. Jeg har jo lyst til å blogge om andre ting også. Men nyheter dukker gjerne opp i […]
 • Dagens detaljer: Gode som gull ?
  I forrige innlegg slo jeg fast at jeg møtte fantastisk flotte folk. Det er jo menneskene som er det viktigste i livet.  Jeg føler meg heldig som kjenner mange mennesker som er gode som gull. Jeg gleder meg til jeg kan tilbringe mer tid sammen med dem. I mellomtiden kan jeg jo svare på spørsmålet […]