Koselig

 • -

Koselig

Category : Uncategorized

For en jente som bare bærer kjoler jeg sikker på har mye kjærlighet for et par gode tøfler. De er defo en av mine favoritt ting å bære jeg antar det er delvis fordi når jeg har satt dem på jeg er ferdig for dagen. Ingen vei tilbake ut i kulden. Så mye som jeg elsker dem de er defo ikke for å gjøre ditt supermarked shoping. I min mening det eneste som er bedre enn en pyjamas is julen pyjamas og gutten er disse ganske spesielle jule pyjamas rett.

Jeg har en herlig juletradisjon med å få et nytt par pyjamas klar for jul og heldigvis i år FatFace har tatt noen innsats ut av det og donerte det for meg. Med den råeste par PJ bottoms du noen gang fikk se jeg også fått et par super koselige tøfler og en koordinerende lange ermer toppen. Jeg er i himmelen. Krøllet opp i stolen min å føttene på foten krakk og teppe late ser julefilmer jeg har sett mange ganger før med en god kopp te. Alt jeg trenger å gjøre nå er å få faktisk rundt til å sette juletreet opp og pakke noen få pres. Det begynner å føle seg mye som jul.

Koselig

Det føles fantastisk å ha på og er perfekt fest antrekk om det vil defo ende opp med å bli slitt i løpet av dagen også. Det er bare for søt til å spare til spesielle anledninger. Det er et problem med det selv, det er for stor. Det ser ikke så ille i disse bildene men jeg har siden tatt sidesømmene i etter en “Hver side som har forbedret det i stor grad, men jeg er fortsatt ikke fornøyd. Jeg får noen bagging under bysten. Jeg har trykket og presset og presset dem men de er fortsatt for åpenbare. Synes du det er vanskelig å justere mitt mønster til min nye skiftende form.

Jeg har måttet flytte innendørs for bilder er det umulig å få bilder der skjørtet mitt er ikke rundt ørene mine med all denne vinden. Den Siste Vinden har vært å gjøre det føles akk så kaldt. Jeg hadde tenkt å gå for en varm parka som alt jeg ønsket er å være varm men det er egentlig ikke min stil og så dumt med mine hæler så jeg bestemte meg for å gå for noe med en høy ull prosentandel i stedet og endte opp med denne nydelige duffle. Det er den perfekte lengden, veldig varm og jeg føler stor i det. Jeg liker ikke kulde og jeg liker ikke vinden.

Sidesømme


Mer mote

Olka sportreiser

Treningsleir i håndball i Spania av høyeste kvalitet til riktig pris - Olka

Kategorier

 • Dior «Skyline» med prikker!
  Søndager er det som regel rolig og fredelig – en perfekt dag for å pusle med litt neglelakk.  Nå er det jo på tide å se på alle de fine høstfargene som har kommet, og de man har fra før… Jeg tok frem Diors «Skyline» i dag, fra høstkolleksjonen «Skyline» som jeg har skrevet om […]
 • Høstmakeup og høstneglelakk 2016: Dior «Skyline» Collection
  Høstmakeup-kolleksjonen fra Dior har så mange godbiter å by på at det rett og slett er vanskelig å vite hvor jeg skal begynne!  This fall, Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup, has imagined a beauty look that plays with shadow and light as he celebrates the daring Dior woman driven to experiment; […]
 • Vårneglelakk 2016: Zoya Petals Collection
  Det var en tid da jeg forsøkte å skrive anmeldelser av alle nye neglelakk-kolleksjoner fra de merkene jeg likte best. Nå er det en for stor oppgave for meg, og det blir dessuten veldig mange neglelakk-innlegg av det. Jeg har jo lyst til å blogge om andre ting også. Men nyheter dukker gjerne opp i […]
 • Dagens detaljer: Gode som gull ?
  I forrige innlegg slo jeg fast at jeg møtte fantastisk flotte folk. Det er jo menneskene som er det viktigste i livet.  Jeg føler meg heldig som kjenner mange mennesker som er gode som gull. Jeg gleder meg til jeg kan tilbringe mer tid sammen med dem. I mellomtiden kan jeg jo svare på spørsmålet […]