Min trenings reise

 • -

Min trenings reise

Category : Uncategorized

Jeg er ikke helt sikker på hvor du skal begynne med dette innlegget. Det er noe jeg synes virkelig menneske men jeg ønsker å snakke om min reise i håp om det hjelper eller inspirerer alle andre som føler det slik jeg følte meg. Jeg er fast nærmer 40 og erkjennelsen av at jeg kommer til å bli trykket denne milepælen gjort snart meg et skritt tilbake og se noen ting annerledes hvorav den ene er min helse. Som jeg har nevnt før jeg bor i en tre etasjes rekkehus og det hadde fått til et punkt der hvis jeg måtte gå fra nederste etasje rett opp til toppen jeg ville bli gisper etter pusten da jeg klatret til toppen av trappen. Dette var ganske skremmende og selv om jeg ikke vil innrømme at det ikke er et problem i starten jeg endelig kom til enighet at dette var min virkelighet og at jeg virkelig trengte å gjøre noe med det før det var for sent. Når du gjør dine egne kjoler det er lett å lure deg selv og bare legge til et par cm her og der for å imøtekomme den voksende midjen.

I bestemte jeg trengte å bare komme på og faktisk gjøre det denne gangen så gjorde ikke ønsker å snakke om det og jeg ikke ønsker noen ekstra press. Handling taler høyere enn ord så jeg trengte å spenne ned og sortere meg ut. Jeg bare fortalte et par venner som jeg var hos og for å sørge for at jeg ikke ble møtt med for mange dårlige alternativer. Min trenings bedret seg raskt og jeg likte den ekstra kvalitetstid vandre rundt i et par timer. Jeg hadde et par av ferier og helger unna mens på flyet men klarte i tre månedene.

Mens jeg ønsket å gå ned i vekt i prosessen mitt hovedmål var å forbedre min kondisjon og begynne å lete etter meg selv ved å spise bedre mat.De første 30 dagene er lav carb måltider med karbohydrater bare som en refuel etter en treningsøkt. Tenk masse grønnsaker og magre proteiner ikke en skje av sukker i sikte. Du trener 4-5 ganger i uken i 25 minutter. Den fremgangen jeg har gjort i de første 30 dagene i form av plager fart og hvordan det fikk meg til å føle var uventet. Jeg kunne ikke tro hvor mye min trenings hadde bedret. En annen ting som har overrasket meg er hvordan kroppen min har endret form. Jeg er pæreformet og vanligvis så jeg ned i vekt jeg mister mer fra min overkroppen produserer ting i meg Blir mer pæreformet. Denne gangen jeg faktisk bare tapt en halv tomme fra brystet mitt, det er et mirakel !!

Den andre 30 dagene handler om å bygge muskelmasse med tillegg av vekter og spise karbohydrater med hvert måltid på en treningsdag. Du trener 4 ganger i uken og hver økt tar rundt 40-50 minutter. Fra hva jeg har sett noen mennesker frykter denne syklusen som vekten kan gå opp. Mer frihet med mat og vektene legge noen velkommen variasjon i treningen. Jeg er over tre uker i og gleder meg til å se hvordan denne forandrer kroppen min. De siste 30 dager er like i struktur til første 30 med karbohydrater eneste som etterfylle etter en treningsøkt men treningsøktene inkluderer også vekter.

Jeg må fortsette å spise god sunn mat med annen godbit kastet ut og så mye som jeg fortsatt hater det jeg trenger for å fortsette å trene 4 ganger per uke. Jeg håper jeg våkner opp en dag og plutselig elsker trenin, men det har ikke skjedd ennå. Jeg føler definitivt mer motivert når jeg er iført fine klær gjør at du føler deg bra gjør alt virke som litt bedre. Jeg har kjøpt noen par tights nylig sine og de er bare så behagelig. Jeg har selv brukt dem utenfor treningsstudioet også.

Min trenings reise


Kategorier

 • Dior «Skyline» med prikker!
  Søndager er det som regel rolig og fredelig – en perfekt dag for å pusle med litt neglelakk.  Nå er det jo på tide å se på alle de fine høstfargene som har kommet, og de man har fra før… Jeg tok frem Diors «Skyline» i dag, fra høstkolleksjonen «Skyline» som jeg har skrevet om […]
 • Høstmakeup og høstneglelakk 2016: Dior «Skyline» Collection
  Høstmakeup-kolleksjonen fra Dior har så mange godbiter å by på at det rett og slett er vanskelig å vite hvor jeg skal begynne!  This fall, Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup, has imagined a beauty look that plays with shadow and light as he celebrates the daring Dior woman driven to experiment; […]
 • Vårneglelakk 2016: Zoya Petals Collection
  Det var en tid da jeg forsøkte å skrive anmeldelser av alle nye neglelakk-kolleksjoner fra de merkene jeg likte best. Nå er det en for stor oppgave for meg, og det blir dessuten veldig mange neglelakk-innlegg av det. Jeg har jo lyst til å blogge om andre ting også. Men nyheter dukker gjerne opp i […]
 • Dagens detaljer: Gode som gull ?
  I forrige innlegg slo jeg fast at jeg møtte fantastisk flotte folk. Det er jo menneskene som er det viktigste i livet.  Jeg føler meg heldig som kjenner mange mennesker som er gode som gull. Jeg gleder meg til jeg kan tilbringe mer tid sammen med dem. I mellomtiden kan jeg jo svare på spørsmålet […]