Alle nyanser av grått

 • -

Alle nyanser av grått

Category : Uncategorized

Grått er det! Denne sesongen er det grå farge å bære og å ta oss fra sommer til sen sommer til høst. Grå handler om å gi oss en frisk ny start. Definere stykker basert på luksuriøse fabrics og deretter velg tilbehør det med en aksent farge som oransje, lilla, sennep gul eller elektrisk blå. Grå har alltid vært i skyggen av den svarte fargen men denne sesongen og neste har det sin egen mote øyeblikk. Fargen grå har de karakteristiske for å være moderne, sporty og futuristisk. Det passer perfekt med dagens mote i sportens luxetrend. Som vi har sett fra NYFW denne trenden kommer til å vare sikkert for 2016. Du kan finne att denne sesongen er alle de forskjellige typer av nyanser men lettere blir den mer avslappet. Hvis du har er av en mørkere farge er det best å ha en mørkere nyanse av grå nermest ansiktet. Mørkere farge er mer slankende så ha en mørkere nyanse av grått på rett steder. Tross alt er det handler om å skape visuell balanse i ditt ytre. Det betyr at når du deler dine små grå antrekket med en aksent farge for at du gjør det på en fest som fremhever dine beste partiet.

GrågråGrå


Kategorier

 • Dior «Skyline» med prikker!
  Søndager er det som regel rolig og fredelig – en perfekt dag for å pusle med litt neglelakk.  Nå er det jo på tide å se på alle de fine høstfargene som har kommet, og de man har fra før… Jeg tok frem Diors «Skyline» i dag, fra høstkolleksjonen «Skyline» som jeg har skrevet om […]
 • Høstmakeup og høstneglelakk 2016: Dior «Skyline» Collection
  Høstmakeup-kolleksjonen fra Dior har så mange godbiter å by på at det rett og slett er vanskelig å vite hvor jeg skal begynne!  This fall, Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup, has imagined a beauty look that plays with shadow and light as he celebrates the daring Dior woman driven to experiment; […]
 • Vårneglelakk 2016: Zoya Petals Collection
  Det var en tid da jeg forsøkte å skrive anmeldelser av alle nye neglelakk-kolleksjoner fra de merkene jeg likte best. Nå er det en for stor oppgave for meg, og det blir dessuten veldig mange neglelakk-innlegg av det. Jeg har jo lyst til å blogge om andre ting også. Men nyheter dukker gjerne opp i […]
 • Dagens detaljer: Gode som gull ?
  I forrige innlegg slo jeg fast at jeg møtte fantastisk flotte folk. Det er jo menneskene som er det viktigste i livet.  Jeg føler meg heldig som kjenner mange mennesker som er gode som gull. Jeg gleder meg til jeg kan tilbringe mer tid sammen med dem. I mellomtiden kan jeg jo svare på spørsmålet […]