Anticellulittmassasje

 • -

Anticellulittmassasje

Category : Uncategorized

Cellulitter er fett, vann og toksiner som ligger veldig dypt i huden. De oppstår ved forstyrrelser av stoffskiftet og forstyrrelser i lokal blodsirkulasjon. Cellulittene selv forstyrer den normale blods- og lymfe- sirkulasjon samt nerveimpulsene. Alt dette kan føre til svekkelse av immunforsvaret og forårsake forskjellige sykdommer.

Denne plagen er en konsekvens av livsstilen vår. I vår moderne tid beveger folk seg mindre, spiser mye FAST Food og mat tilberedt med mye kunstig sukker, fargestoffer og konserveringsmidler. Vi er påvirket av stadig mer stress, miljøforurensning, ultrafiolette stråler og røyking. Det mest effektive middel for fjerning av cellulitter eranticellulittmassasje.

Her utføres spesifikke bevegelser via berøring som vil aktivere blod- og lymfe- sirkulasjonens systemer i de områdene som masseres. Dette vil berolige nervesystemet og aktivere kroppens eget immunapparat, hvilket igjen vil redusere kroppens linjer, utvikle muskulaturen og effektivt lindre smerter. Etter en anticellulittmassasje vil du straks merke forandringene: huden blir mykere, fastere og penere. Tankene blir også klarere.

Resultater av anticellulittmassasje:

 • Cellulittene reduseres/forsvinner
 • Kroppens linjer reduseres
 • Huden blir fast og glatt
 • Kroppen renses
 • Forbedret muskulaturtonus
 • Økt blodsirkulasjon og stoffskifte


Mer mote

Olka sportreiser

Er du interessert i å se Champions League fotballreiser med Olka - bestille hos oss

Kategorier

 • Dior «Skyline» med prikker!
  Søndager er det som regel rolig og fredelig – en perfekt dag for å pusle med litt neglelakk.  Nå er det jo på tide å se på alle de fine høstfargene som har kommet, og de man har fra før… Jeg tok frem Diors «Skyline» i dag, fra høstkolleksjonen «Skyline» som jeg har skrevet om […]
 • Høstmakeup og høstneglelakk 2016: Dior «Skyline» Collection
  Høstmakeup-kolleksjonen fra Dior har så mange godbiter å by på at det rett og slett er vanskelig å vite hvor jeg skal begynne!  This fall, Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup, has imagined a beauty look that plays with shadow and light as he celebrates the daring Dior woman driven to experiment; […]
 • Vårneglelakk 2016: Zoya Petals Collection
  Det var en tid da jeg forsøkte å skrive anmeldelser av alle nye neglelakk-kolleksjoner fra de merkene jeg likte best. Nå er det en for stor oppgave for meg, og det blir dessuten veldig mange neglelakk-innlegg av det. Jeg har jo lyst til å blogge om andre ting også. Men nyheter dukker gjerne opp i […]
 • Dagens detaljer: Gode som gull ?
  I forrige innlegg slo jeg fast at jeg møtte fantastisk flotte folk. Det er jo menneskene som er det viktigste i livet.  Jeg føler meg heldig som kjenner mange mennesker som er gode som gull. Jeg gleder meg til jeg kan tilbringe mer tid sammen med dem. I mellomtiden kan jeg jo svare på spørsmålet […]