Avslapningsmassasje

 • -

Avslapningsmassasje

Category : Uncategorized

Massasje for å oppnå avslapning er opprinnelsen til all massasje. Massasje er skapt for de av oss som søker etter fred og avkobling. Stress og spenninger, hodepine og muskelsmerter reduseres, forkjølelses symptomer lindres og blodtilførsel i kalde hender og føtter økes. Slik får systemet vårt effektiv avkobling slik at humør og arbeidsevne forbedres. I tillegg kommer oljen som sprer varme, fukter og myker opp huden vår, og gir den glans og motstandsdyktighet, samt en elastisitet som forhindrer aldring.

Anbefales:

 • Når du er fysisk og følelsesmessig utmattet
 • Ved søvnproblemer
 • Overfølsomhet
 • Migrene

Virkningen av avslapning massasje:

 • Beroligende, avslappende
 • Gjenoppretter velvære og nattesøvn
 • Normaliserer energibalanse
 • Fjerner stress og spenninger


Mer mote

Lampan

Et lækkert udvalg af lamper fra forskellige mærker og i forskelligt design

Kategorier

 • Dior «Skyline» med prikker!
  Søndager er det som regel rolig og fredelig – en perfekt dag for å pusle med litt neglelakk.  Nå er det jo på tide å se på alle de fine høstfargene som har kommet, og de man har fra før… Jeg tok frem Diors «Skyline» i dag, fra høstkolleksjonen «Skyline» som jeg har skrevet om […]
 • Høstmakeup og høstneglelakk 2016: Dior «Skyline» Collection
  Høstmakeup-kolleksjonen fra Dior har så mange godbiter å by på at det rett og slett er vanskelig å vite hvor jeg skal begynne!  This fall, Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup, has imagined a beauty look that plays with shadow and light as he celebrates the daring Dior woman driven to experiment; […]
 • Vårneglelakk 2016: Zoya Petals Collection
  Det var en tid da jeg forsøkte å skrive anmeldelser av alle nye neglelakk-kolleksjoner fra de merkene jeg likte best. Nå er det en for stor oppgave for meg, og det blir dessuten veldig mange neglelakk-innlegg av det. Jeg har jo lyst til å blogge om andre ting også. Men nyheter dukker gjerne opp i […]
 • Dagens detaljer: Gode som gull ?
  I forrige innlegg slo jeg fast at jeg møtte fantastisk flotte folk. Det er jo menneskene som er det viktigste i livet.  Jeg føler meg heldig som kjenner mange mennesker som er gode som gull. Jeg gleder meg til jeg kan tilbringe mer tid sammen med dem. I mellomtiden kan jeg jo svare på spørsmålet […]