Klassisk massasje

 • -

Klassisk massasje

Category : Uncategorized

Klassisk massasje er en av de eldste behandlingsformer vi kjenner og er fundamentet for de forskjellige andre typer massasje. Massasje kunsten har hatt en stor utbredelse og tilpasning i enhver del av verden og denne behandlingsformen blir stadig mer populær i vårt eget samfunn. Klassisk massasje rommer fire metoder: Striking, knaing, bøying og vibrasjon.

Metodene har disse fysiologiske effekter: Strykende bevegelser fjerner døde hudceller og forbedrer kroppens respirasjon. Massasje åpner reservekapillærene, hvilket stimulerer og aktiverer blodkarsystemet. Det øker sirkulære funksjoner, gir huden næring og øker dens muskeltonus slik at huden blir myk, smidig og elastisk. Gir også smertedempende og beroligende effekt.

Vi vil foreslå massasje når:

 • Arbeidskapasiteten er lav
 • Organismen er svekket
 • Det nervøse spenningsnivået er høyt
 • Du ønsker å forbedre fysisk og sportslig form
 • Etter tunge fysiske arbeidsbelastninger
 • Du trenger å løsne opp i muskelspenningen
 • Forebyggelse av åre sykdom/slitasje er nødvendig
 • Du vil bevare ungdoms kraften

Utbytte:

 • Avstressende
 • Forbedring av blod- og stoffskifte
 • Reduserer kroppens volum


Kategorier

 • Dior «Skyline» med prikker!
  Søndager er det som regel rolig og fredelig – en perfekt dag for å pusle med litt neglelakk.  Nå er det jo på tide å se på alle de fine høstfargene som har kommet, og de man har fra før… Jeg tok frem Diors «Skyline» i dag, fra høstkolleksjonen «Skyline» som jeg har skrevet om […]
 • Høstmakeup og høstneglelakk 2016: Dior «Skyline» Collection
  Høstmakeup-kolleksjonen fra Dior har så mange godbiter å by på at det rett og slett er vanskelig å vite hvor jeg skal begynne!  This fall, Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup, has imagined a beauty look that plays with shadow and light as he celebrates the daring Dior woman driven to experiment; […]
 • Vårneglelakk 2016: Zoya Petals Collection
  Det var en tid da jeg forsøkte å skrive anmeldelser av alle nye neglelakk-kolleksjoner fra de merkene jeg likte best. Nå er det en for stor oppgave for meg, og det blir dessuten veldig mange neglelakk-innlegg av det. Jeg har jo lyst til å blogge om andre ting også. Men nyheter dukker gjerne opp i […]
 • Dagens detaljer: Gode som gull ?
  I forrige innlegg slo jeg fast at jeg møtte fantastisk flotte folk. Det er jo menneskene som er det viktigste i livet.  Jeg føler meg heldig som kjenner mange mennesker som er gode som gull. Jeg gleder meg til jeg kan tilbringe mer tid sammen med dem. I mellomtiden kan jeg jo svare på spørsmålet […]