Massasje med varme steiner

 • -

Massasje med varme steiner

Category : Uncategorized

Massasje med varme steiner harmoniserer energien, gir muskelavslapning, forbedrer blodsirkulasjonen, bevirker metabolisme og fjerner giftstoffer. Det benyttes slepne, vulkanske stener fra Havaii. Disse stenene inneholder mineraler som jern og magnesium. De er unike i det at de kan holde på varme i lengre tid. Stenene gir av sin temperatur til den menneskelige kropp. Varmen trenger inn i musklene og aktiviserer kroppens egen vitalitet.

Kombinasjonen av varme stener og massørens bevegelser bidrar til at klientens kropp slapper av og organismen vil frigjøre dype spenninger. Stenene plasseres langs ryggen og vil virke på begge sider av ryggraden slik at dette igjen vil skape effekt i alle kroppens systemer: i bekkenet, i nyrene, i fordøyelseskanalen, i hjerteregionen og i luftveissystemet. Varmen fra stenene trenger dypt inn i muskulaturen og øker blodsirkulasjonen i vevet.

Utbytte av varm stein massasje:

 • Avslapning
 • Fjerner stress og spenninger
 • Gjenoppretter emosjonell og fysisk balanse
 • Fjerner spenninger/giftstoffer i indre organer
 • Forbedrer blodsirkulasjonen

Vi vil foreslå massasje når:

 • Du har kroniske rygg- og nakkesmerter
 • Du føler kontinuerlig stress
 • Du ønsker å oppnå fysisk og åndelig balanse
 • Du er plaget av tretthet
 • Du opplever fysisk og følelsesmessig stress

Massage


Mer mote

Olka sportreiser

Vi kan være noe relatert til fotballreiser -> den perfekte turen

Kategorier

 • Dior «Skyline» med prikker!
  Søndager er det som regel rolig og fredelig – en perfekt dag for å pusle med litt neglelakk.  Nå er det jo på tide å se på alle de fine høstfargene som har kommet, og de man har fra før… Jeg tok frem Diors «Skyline» i dag, fra høstkolleksjonen «Skyline» som jeg har skrevet om […]
 • Høstmakeup og høstneglelakk 2016: Dior «Skyline» Collection
  Høstmakeup-kolleksjonen fra Dior har så mange godbiter å by på at det rett og slett er vanskelig å vite hvor jeg skal begynne!  This fall, Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup, has imagined a beauty look that plays with shadow and light as he celebrates the daring Dior woman driven to experiment; […]
 • Vårneglelakk 2016: Zoya Petals Collection
  Det var en tid da jeg forsøkte å skrive anmeldelser av alle nye neglelakk-kolleksjoner fra de merkene jeg likte best. Nå er det en for stor oppgave for meg, og det blir dessuten veldig mange neglelakk-innlegg av det. Jeg har jo lyst til å blogge om andre ting også. Men nyheter dukker gjerne opp i […]
 • Dagens detaljer: Gode som gull ?
  I forrige innlegg slo jeg fast at jeg møtte fantastisk flotte folk. Det er jo menneskene som er det viktigste i livet.  Jeg føler meg heldig som kjenner mange mennesker som er gode som gull. Jeg gleder meg til jeg kan tilbringe mer tid sammen med dem. I mellomtiden kan jeg jo svare på spørsmålet […]