Sjokolademassasje

 • -

Sjokolademassasje

Category : Uncategorized

Dette er en svært avslappende og luksuriøs kroppsbehandling. Kombinasjonen av sjokolade og massasje vil virke som en skjønnhetseliksir. Den har en nærende, fuktighetsgivende og cellulittfjernende virkning. Lukten av sjokolade gir faktisk en positiv signal til sentralnervesystemet, hvilket vekker humøret og gir ekstra energi. Dette kan virke som et utmerket og utrolig antidepressiv. Sjokolademassasjegjenoppretter en sliten kropp. Vitenskapet bekrefter også at kakao stimulerer lykkehormoner. I tillegg til å skape godt humør bevirker den også tilbaketrekning av kroppsfett.

Vi anbefaler sjokolade massasje ved:

  • Tretthet og hodepine
  • Depresjon
  • Problematisk hud
  • Rynker og aldersflekker

Cellulitter

Utbytte av sjokolade massasje:

 • Fjerner spenningen
 • Gjenoppretter raskt tapt energi
 • Forbedrer mental og fysisk arbeidskapasitet
 • Fukter huden
 • Reduserer appelsineffekt
 • Forbedrer silhuetten

Sjokolademassasje


Mer mote

Olka fotballreiser

Søger du PSG billetter til Frankrig med billetter og hotel - OLKA

Lampan

Lampene fra Louis Poulsen har alltid vært annerkjent verden over

Kategorier

 • Dior «Skyline» med prikker!
  Søndager er det som regel rolig og fredelig – en perfekt dag for å pusle med litt neglelakk.  Nå er det jo på tide å se på alle de fine høstfargene som har kommet, og de man har fra før… Jeg tok frem Diors «Skyline» i dag, fra høstkolleksjonen «Skyline» som jeg har skrevet om […]
 • Høstmakeup og høstneglelakk 2016: Dior «Skyline» Collection
  Høstmakeup-kolleksjonen fra Dior har så mange godbiter å by på at det rett og slett er vanskelig å vite hvor jeg skal begynne!  This fall, Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup, has imagined a beauty look that plays with shadow and light as he celebrates the daring Dior woman driven to experiment; […]
 • Vårneglelakk 2016: Zoya Petals Collection
  Det var en tid da jeg forsøkte å skrive anmeldelser av alle nye neglelakk-kolleksjoner fra de merkene jeg likte best. Nå er det en for stor oppgave for meg, og det blir dessuten veldig mange neglelakk-innlegg av det. Jeg har jo lyst til å blogge om andre ting også. Men nyheter dukker gjerne opp i […]
 • Dagens detaljer: Gode som gull ?
  I forrige innlegg slo jeg fast at jeg møtte fantastisk flotte folk. Det er jo menneskene som er det viktigste i livet.  Jeg føler meg heldig som kjenner mange mennesker som er gode som gull. Jeg gleder meg til jeg kan tilbringe mer tid sammen med dem. I mellomtiden kan jeg jo svare på spørsmålet […]