Elena Ferrante – Historia om det nye namnet

 • -

Elena Ferrante – Historia om det nye namnet

Category : Uncategorized

Historia om det nye namnet
Har du først landet i Napoli hos de briljante venninnene, vil du ikke hjem igjen med det aller første. Og heldigvis er bok nr to, «Historia om det nye namnet», klar til flytte inn i. Den tar opp tråden fra første bok med en gang, og godt er det, for det er mange karakterer å holde styr på.

Ok. Lesefesten er i gang.

Mens Elena sitter med nesen i bøkene, danser Lila avgårde på sin gyldne gren. Livet er imidlertid ikke så strålende som det kan synes, og for Lila endrer det seg brått når hun føler seg sveket av sin egen mann på selve bryllupsdagen. Hun finner frem krigeren i seg igjen, og han får det ikke enkelt i årene som kommer.

Elena føler seg forpliktet til å fortsette sine studier, og prioriterer livet litt annerledes enn Lila som følger hjertets lyst. Båndet mellom venninnene er vanskelig å bryte, til tross for flere forsøk.

Bok nr 2 følger godt opp, og jeg befinner meg fortsatt i «Napoli» – klar for bok 3 som kommer ut i mars. Historien fanger iallefall meg, og jeg kan knapt vente til fortsettelsen. Nr 4 er beregnet å komme i september, leste jeg et sted, så her er det duket for mange timers feelgood!

Det er nesten som om jeg føler jeg må ta en tur til Napoli…


Kategorier

 • Dior «Skyline» med prikker!
  Søndager er det som regel rolig og fredelig – en perfekt dag for å pusle med litt neglelakk.  Nå er det jo på tide å se på alle de fine høstfargene som har kommet, og de man har fra før… Jeg tok frem Diors «Skyline» i dag, fra høstkolleksjonen «Skyline» som jeg har skrevet om […]
 • Høstmakeup og høstneglelakk 2016: Dior «Skyline» Collection
  Høstmakeup-kolleksjonen fra Dior har så mange godbiter å by på at det rett og slett er vanskelig å vite hvor jeg skal begynne!  This fall, Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup, has imagined a beauty look that plays with shadow and light as he celebrates the daring Dior woman driven to experiment; […]
 • Vårneglelakk 2016: Zoya Petals Collection
  Det var en tid da jeg forsøkte å skrive anmeldelser av alle nye neglelakk-kolleksjoner fra de merkene jeg likte best. Nå er det en for stor oppgave for meg, og det blir dessuten veldig mange neglelakk-innlegg av det. Jeg har jo lyst til å blogge om andre ting også. Men nyheter dukker gjerne opp i […]
 • Dagens detaljer: Gode som gull ?
  I forrige innlegg slo jeg fast at jeg møtte fantastisk flotte folk. Det er jo menneskene som er det viktigste i livet.  Jeg føler meg heldig som kjenner mange mennesker som er gode som gull. Jeg gleder meg til jeg kan tilbringe mer tid sammen med dem. I mellomtiden kan jeg jo svare på spørsmålet […]