Strikket mote

Strikket mote

En behagelig mote vi håper varer

Som dere sikkert har fått med dere, så er strikk virkelig på moten igjen. Uansett hvilken klesbutikk man går inn i, så finner man plagg som er av strikk.
De fleste plaggene er oversized, noe som gjør at det er meget behagelig å vandre rundt i. Man kan egentlig gå med strikket genser til alt, men for å få tankene til å flyte, skal jeg komme med noen ideèr.

Det første tipset er at nå er den siste moten at man skal gå med treningstights av et kjent merke (som skal vises godt), en oversized strikket genser og en merkeveske. Oversized strikket genserSelv om man ikke har vært på trening eller har planer om å dra på trening i nærmeste fremtid. En annen ting som er fint når man har en stor strikket genser er hvis man har et skinnskjørt under og flate sko.

Det gir følelsen av både komfort og samtidig er det kult. Man kan egentlig bruke strikket klær til omtrent alle anledninger (kanskje ikke gallamiddag…).
Strikket tøy tok helt av da Dorthe Skappel kom med skappelgenseren. Og når oppskriften ble publisert strikket det norske folk gensere til strikkepinnene ble glovarm. Det er jo temmelig kult at man faktisk går med noe man har produsert selv. Skappelgenseren er forresten veldig lett å lage – et enkelt googlesøk og du finner oppskriften. Den er strikket i rillestrikk, dvs. én omgang rett og én omgang vrang over hverandre, en av de eldste og enkleste måtene å strikke på. Det gir maksimum elastisitet, men krever litt mer garn enn vanlig glattstrikk.

Ikke bare for jenter

Det er ikke bare vi jenter som bruker strikk. Det er blitt mer og mer populært i mannens moteverden også.
Et skikkelig hot antrekk er hvis mannen går med slimfit jeans og en strikket cardigan til overdel. Fullfør antrekket med tilbehør som armbånd i skinn, sko av klassisk utseende, og et diskret smykke.

Vi kunne sikkert pratet om hva dere kunne gått med i evigheter, men noe må vi etterlate til fantasien.


Mer mote

Hatteshoppen

Hatter kan være det ultimate tilbehøret for å komplettere masquerade drakt

Olka fotballreiser

Sammenlign priser på billetter Roma i Italia og alle storklubber

Kategorier

 • Dior «Skyline» med prikker!
  Søndager er det som regel rolig og fredelig – en perfekt dag for å pusle med litt neglelakk.  Nå er det jo på tide å se på alle de fine høstfargene som har kommet, og de man har fra før… Jeg tok frem Diors «Skyline» i dag, fra høstkolleksjonen «Skyline» som jeg har skrevet om […]
 • Høstmakeup og høstneglelakk 2016: Dior «Skyline» Collection
  Høstmakeup-kolleksjonen fra Dior har så mange godbiter å by på at det rett og slett er vanskelig å vite hvor jeg skal begynne!  This fall, Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup, has imagined a beauty look that plays with shadow and light as he celebrates the daring Dior woman driven to experiment; […]
 • Vårneglelakk 2016: Zoya Petals Collection
  Det var en tid da jeg forsøkte å skrive anmeldelser av alle nye neglelakk-kolleksjoner fra de merkene jeg likte best. Nå er det en for stor oppgave for meg, og det blir dessuten veldig mange neglelakk-innlegg av det. Jeg har jo lyst til å blogge om andre ting også. Men nyheter dukker gjerne opp i […]
 • Dagens detaljer: Gode som gull ?
  I forrige innlegg slo jeg fast at jeg møtte fantastisk flotte folk. Det er jo menneskene som er det viktigste i livet.  Jeg føler meg heldig som kjenner mange mennesker som er gode som gull. Jeg gleder meg til jeg kan tilbringe mer tid sammen med dem. I mellomtiden kan jeg jo svare på spørsmålet […]